Elektrifisering av maritim transport 

Hva er framtiden til en mer bærekraftig maritim transportnæring? Bli med når Fjuel Bodø og DNB tar debatten på Bryggerikaia.


Mandag 13. mai har Fjuel Bodø og DNB har gleden av å invitere til vårt arrangement på i forbindelse med Blå Uke i Bodø.  Arrangementet er fra klokken 1600-1900.

Vi inviterer til en faglig og sosial sammenkomst i hjertet av Bodø havn, så nært havet vi kommer uten å bli våt. Vi byr på lett mat, drikke (med og uten) og et spennende faglig program

Dere får høre nærmere om det pågående arbeidet med utviklingen av Energihub Bodø havn, utfordringer og muligheter fra næringens perspektiv og grønn finansiering. Til avslutning blir det en panelsamtale med høy stemning og temperatur mellom nasjonalt og regionalt nivå i politikken, DNB og representanter fra næringen. 

For de som ønsker er det veldig hyggelig om dere blir igjen etter det faglige programmet er slutt kl. 19:00 – og fortsetter den gode samtalen om muligheter, løsninger og samarbeid i elektrifisering av sjø- og landbasert transport.  

 

Påmelding: 
Via Vipps til nummer 923826 
Egenandel: 50 kr (går uavkortet til Kirkens Bymisjon) 

Påmeldingsfrist: 8. mai 2024 

Neste
Neste

Er landstrøm god økonomi?